Gjatë fushatës për prevencion në fushën e komunikacionit rrugorë urojmë për të gjithë qytetarët t’i kalojnë pushimet verore duke respektuar rregullat e trafikut sepse shëndeti dhe jeta nuk kanë ekuivalencë!

Mos nxito, dikush të pret në shtëpi!, ka shkruar zëvendësminsitri i Punëve të Btendshme Agim Nuhiu i cili sot ishte pjesë e fushatës : “Mos fluturo, shijoje pushimin”, që u realizua në pikën kufitare Tabanoc.