Zëvendësministrja e Financave, Shiret Elezi sot do të inspektojë ndërtimin e dy stacioneve të pastrimit të ujit të pijshëm në vendbanimet Negotinë dhe Dobërdoll në Komunën e Vrapçishtit.

Stacione të trajtimit të ujit të pijshëm në këto dy vendbanime, kumtojnë nga Ministria e Financave, janë duke u ndërtuar përmes projektit MSIP të Ministrisë së Financave, me mbështetjen e Bankës Botërore. bs/fab

Artikulli paraprakMoti sot në vendin tonë
Artikulli tjetërKëtë fundjavë do të bisedohet për hapjen e tërësishme të kufijve, pa teste dhe karantinë