Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-02-15 16:19:47Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Këshilltarët në Komunën e Çairit sot zgjodhën kryetarin e ri të Këshillit.

Kryetar i ri i Këshillit u zgjodh këshilltari i BDI-së, Zahir Bekteshi. Pro Bekteshit votuan 15 këshilltarë, 2 kundër dhe të përmbajtur 10.