Kryeshefi ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi, ka njoftuar se 42 mijë qytetarë kanë aplikuar përmes postës dhe shërbimeve tjera të votuesve.

Ai bëri të ditur se 5 mijë aplikues janë nga posta dhe 5 900 aplikues përmes kërkesave të shërbimeve të KQZ-së.

Por numri i saktë i atyre që kanë të drejtë vote do të dihet pas shqyrtimit të aplikacioneve.