Afan Elezi nga Gostivari është zgjedhur kryetar i Forumit Rinor të “Alternativa”.

Në Kuvendin Themelues Zgjedhor të Formuit të Rinisë së Alternativës, të mbatur sonte në Tetovë, Afan Elezi me unanimitet votash është zgjedhur kryetar.
Afan Elezi studimet deri diplomike dhe pas diplomike i ka kryer në Universitetin e Evropës Juglindore. Ai mbanë titullin magjistër i të Drejtës Penale. Një periudhë ka punuar në Komunën e Gostivarit, kurse tani është i angazhuar në Ministrinë për Kulturë.

Fjalë përshëndetëse në Forumin Zgjedhor ka mbajtur kryetari i “Alternativës”, Afrim Gashi, i cili ka uruar rininë e “Alternativës” për suksese në betejat e ardhshme.