Një djalosh 12-vjeçar nga Shkupi dje rreth orës 12 është zhdukur nga shtëpia familjare dhe është nisur në drejtim të panjohur.

Siç njoftojnë nga MPB-ja, rastin në Stacionin policor “Petrovec” e ka denoncuar e ëma e fëmijës, B.I.(39) nga Shkupi, dhe shtojnë se Policia po ndërmerr masa për gjetjen e djaloshit.