Kryeministri Zoran Zaev, në rrjetin social facebook, ka dalë me një mesazh të shkurt lidhur me zhvillimet e fundit për rastin “Zhvatja”.

Ai thotë se duhet të ketë drejtësi dhe çdokush të përgjigjet për veprimet që ka bërë.
“Hetimi duhet t’i zbulojë gjitha detajet. Çdokush duhet të përgjigjet për veprimet e tij. Qytetarët merituan drejtësi”, ka shkruar Zaev.