Ziadin Sela për 5 vite haron zjarrfikësit, Ramiz Mekro fillon investimin me mjet të ri pas 30 vjetësh!

Nje nder sektoret me te domosdoshem ne Komunen e Struges, eshte dhe njesia zjarrfikese e ketij qyteti. Ralisht per 5 vite ne periudhen qe Ziadin Sela ishte ne krye te kesaj komune, mjetet e zjarrfikses kishin degraduar dhe amortizuar totalisht.

Tashme reparti i Zjarfikses se Struges, ka nje mjet te ri i cili eshte ne sherbim per qytetaret dhe logjistiken e nevojshme per burimet njerzore.

Ne nje interviste paraprake Z.Merko u shpreh se tashme zjarrfiksja e Struges ka mjete dhe logjistike te re, gjithashtu ai u shpre se do te kete dhe paisje te tjera qe do i shtohen kesaj njesie ne te ardhmen jo te larget, investimi do te vijoj me shtimin e makinave depozita./Strugalajm.org/