Herët në mëngjes, pas orës 5, shpërtheu zjarr në një fermë në pronësi të gjashtë vëllezërve në fshatin Batinc të Shkupit.

Zjarrfikësit thonë se zjarri është lokalizuar shpejtë ndërsa kanë ndërhyrë me 2 kamionë të zjarrfikësve dhe gjashtë zjarrfikës. Dëmi vlerësohet rreth 600.000 denarë.