Një zjarr i madh ka kapluar ish objektin e Komunës së Sarajit afër parkut.

Ende nuk dihen shkaqet se si zjarri arriti deri aty, zjarrfikësit gjenden në vendin e ngjarjes dhe po shuajnë zjarrin.

Zjarri kaplon ish objektin e Komunës Saraj

Publiée par Fshati Krushopek Shkup sur Samedi 29 décembre 2018