Sot me fillim në ora 10:00, zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi do të marrë pjesë në mbjelljen e fidanëve në Komunën e Çairit, aktivitet ky i organizuar nga Ndërmarrja Publike “Parqe dhe Gjelbërim e informon Tetovasot ”

Mbjellja e fidanëve do të mbahet në lagjen Fushë Tophane, në afërsi të kompleksit Treska, tek rreth rrotullimi me shqiponjë.