Lumnije Thaçi, bashkëshortja e presidentit të vendit kohën e fundit po paraqitet me shumë stil.

Për dukjen e saj, po kujdeset disejnatorja e njohur Vjollca Llapashtica shkruan Indeksonline.

Zonja e parë e shtetit u pa ditën e djeshme me këtë veshje derisa votoi duke kryer obligimin e saj qytetare, e cila padyshim ishte e përzgjedhur dhe e disejnuar për të.