Nesër  27.11.2020 (e premte) me fillim në ora 13:00, zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi do të marrë pjesë në aktivitetin e organizuar nga Komuna e Çairit me rastin e vendosjes së gurthemelit të ndërtesës së re administrative të K.F. Shkupi në stadiumin e klubit të futbollit Shkupi.