Nesër, me datë 28.11.2020 (e shtunë) me fillim në ora
10:00, zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe
marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi do të marrë pjesë në
mbjelljen e fidanëve në Komunën e Çairit, aktivitet ky i organizuar nga
Ndërmarrja Publike “Parqe dhe Gjelbërime.”
Mbjellja e fidanëve do të mbahet tek rreth rrotullimi në Fushë Tophane,
përkatësisht tek shqiponja.