Zëvendës kryeministri Hazbi Lika me rastin e  pavarsisësë së Kosovës 11 vitet shtet të Kosovës i ka uruar me këto fjali

Gëzuar bashkë-kombas, gëzuar Kosovë!🇽🇰

Lufta për liri dhe pavarësi ishte gërshetim i gjakut dhe lotëve. Ajo u kurorëzua më 17 shkurt para 11 viteve.
Perspektiva e këtij shteti ka për themel sakrificën dhe përkushtimin historik të atyre që nuk u lëkundën kurrë. T’i shpërblejmë me prosperitet dhe atdhedashuri!