Zv.ministri i kulturës Sedat Sulejmani, ka vizituar teatrin e Tetovës dhe qendrën për kulturë. Sulejmani ka realizuar takim edhe me drejtorin е Qendrës për Kulturë, z Artan Arsllani.

Ja postimi i plotë i zv.ministrit Sulejmani: