Një nënë nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë të shëndosh si molla. Në një fotografi të postuar nga albaneës.ch, kjo nënë shihet pranë bebeve të shtrira në divan.

Zvicra është krenare dhe e lumtur qe një grua Shqiptare ka lindur gjashtenjak ne shtetin e saj.

Shteti Zviceran ka vendosur qe te kryej te gjitha obligimet për te gjithë fëmijët deri ne moshën 18 vjeçare, duke përfshire edhe shkollimin.

Shqiptarja tashme është mire me shëndet dhe ajo është e liruar nga puna me pagës të plotë.