Shaqir Totaj, nënkryetar i PDK-së, ka konfirmuar kandidaturën e tij për kryetar të Prizrenit.

Totaj tha se për këta e ka përkrahjen e shumë qytetarëve të Prizrenit dhe të degës së PDK-së në Prizren.

“Mendoj se ajo punë ka vetëm se pritet të zyrtarizohet.

Atëherë tek do të fillojmë me plane konkrete me shpalosje të programit të konceptit e kështu me radhë”– ka thënë Totaj.